<
>
 
 
Bel: +31 (0)475 503 429
Máákt ook uw reclame!
Creaties
Het Bedrijf
Gevelreclame
>
Bewegwijzering
>
Vlaggen
>
Voertuigreclame
>
Spandoeken
>
Raam / wanddecoratie
>
Presentatiemateriaal
>
Bedrijfskleding
>

Nieuws

Sponsorovereenkomst A.S creation en Golfcourse Maasduinen/ De Peelse Golf

1 oktober 2021

Onlangs heeft Vester Kok (directeur) en Davy Tobben (accountmanager) namens A.S creation BV de sponsorovereenkomst met Golfcourse de Maasduinen/ De Peelse Golf getekend. Wij zijn vanaf afgelopen zomer sponsor en hebben dit zichtbaar gemaakt door middel van het plaatsen van het door ons ontwikkelde Driving Range Doel/Target. Vorig jaar hebben we deze reeds voor Gerard Otten in opdracht van De Peelse Golf ontwikkeld voor sponsordoeleinden.

Uiteraard wilden wij zelf deze ook heel graag inzetten. Wij hebben gekozen om onze eigen opvallende kleuren in te zetten met duidelijk leesbare en toepasselijke tekst: Reclame die u raakt! We willen graag opvallen en zorgen dat bedrijven aan ons denken, wanneer zij een balletje slaan richting ons doel. het is onmogelijk om onze naam te missen. Althans daar gaan we vanuit ;) Aldus Davy Tobben

Ook Golfcourse de Maasduinen/ De Peelse Golf is blij met A.S creation als sponsor. Wybe Bakker, baancommissaris van de golfclub: We kennen A.S creation al een hele tijd en zijn blij om hun toe te voegen als sponsor en Preferred Supplier. Vester en zijn team zijn toppers in het bedenken en uitvoeren van creatieve reclame oplossingen hetgeen gelijk is aan het op de juiste wijze raken van een golfbal om hem uiteindelijk te kunnen putten. Een mooi voorbeeld is het maken van een bewegwijzeringsbord in de vorm van een Pitchvork; opvallend, herkenbaar en met duidelijke instructies.

Waarom kiest A.S creation voor Golfcourse de Maasduinen/ De Peelse Golf?
De keuze voor de golfclub was erg logisch voor ons. Het is een prachtige golfclub met een grote businessclub met ondernemers en bedrijven uit de regio Venlo en omstreken, zei Vester Kok tijdens het tekenen van de overeenkomst. Daar wij veel werkzaam zijn in o.a. de regio Noord Limburg past dit prima in onze marketingstrategie. We hopen dat we tijdens de Businessdagen dan ook met velen kennis kunnen maken en nieuwe relaties kunnen opbouwen. Het contract is 17 juni getekend en wij zijn vanaf dat moment 2 jaar aan elkaar verbonden. We kijken samen uit naar een prettige samenwerking!