<
>
 
 
Bel: +31 (0)475 503 429
Máákt ook uw reclame!
Creaties
Het Bedrijf
Gevelreclame
>
Bewegwijzering
>
Vlaggen
>
Voertuigreclame
>
Spandoeken
>
Raam / wanddecoratie
>
Presentatiemateriaal
>
Graveren
Bedrijfskleding
>

Graveren

Graveren was tot ver in de 19e eeuw handwerk van kunstenaars en ambachtslieden. Met deze techniek konden illustraties worden gedrukt en zo op grote schaal verspreid.

Graveren is tegenwoordig een verzamelnaam voor industriëel vervaardigde naamplaten en bedieningspanelen. Door het computergestuurd uitfrezen van teksten en codes ontstaat een hoogwaardig en zeer slijtvast product. De gravures kunnen ingelakt worden in een kleur naar keuze.

Van eenvoudige naambadges tot complexe matrijsdelen, exact passende inmoulds, electrodes, slag- en foliedrukstempels. Het zijn maar een paar voorbeelden van de producten die wij op de CNC-machines maken. Het maken van productiegereedschap als matrijsdelen is inmiddels een specialisme. Of het nu gaat om een bijzondere penning, de datumaanduiding op een auto-onderdeel of het maken van een exclusieve verchroomde naamsaanduiding. Tot een inspanmaat van 800 x 1500mm kunnen wij kunststof, messing, koper enz. verspanen. Voor nauwkeurige bewerkingen (tot 0,05mm) zijn deze moderne machines uitgerust met hoogfrequent spindels met volautomatische gereedschapwissel.

Een tekening heeft 2 dimensies, een product 3. Voor diverse toepassingen is het met specifieke software mogelijk vanuit een 2D-tekening een freesprogramma te schrijven om een 3D-product te maken. Voorbeelden zijn ruimtelijke logo's, relief op munten, het frezen op preegstempels etcetera.

Met veel kennis, jarenlange ervaring en een geavanceerd machinepark staan we voor u klaar.

 

Klik hier om meer informatie aan te vragen.